Registreer als nieuwe klant
Vul de gegevens van de ouders en maak hierbij gebruik van onderstaand formulier:
Gegevens ouder(s)/verzorger(s)
Voorletters:
Voornaam(*):
Tussenvoegsel:
Achternaam(*):
Geslacht(*):

Adres(*):
Postcode(*):
Plaats(*):
Geboortedatum(*):
Telefoonnummer privé 1(*):
Nood telefoonnummer(*):
E-mail(*):
Naam rekeninghouder:
IBAN:
BIC:
Betalen via automatische incasso: Ja
Factuur via e-mail: Ja
Beste Ouder/Verzorger,

Welkom op het inschrijfformulier voor de overblijf van LunchLokaal.

Het formulier bestaat uit 2 pagina's. Op de eerste pagina gaat het om uw gegevens als ouder en op de tweede pagina om uw kind. Als controle ziet u daarna een overzicht van alle gegevens, die u moet opslaan. U voert de eerste keer de gegevens van één kind in. Andere kinderen kunt u later toevoegen. Na uw aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging van de inschrijving en een wachtwoord om in te loggen. U kunt nu ook andere kinderen toevoegen. De kinderen worden daarna door ons in de groep geplaatst. Zodra dit gebeurt is krijgt u van ons bericht. Daarna kunt u pas overblijfdagen opgeven.

Door het invullen van formulier gaat u akkoord met de automatische incasso en de eigenbijdrage. Op onze website vindt u voor iedere school een overzicht van de overblijfkosten en afspraken.

Hartelijk dank voor uw inschrijving!

Met vriendelijke groet,

Anna de Jong
LunchLokaal

IBAN en BIC zijn uw nieuwe betaalgegevens. Als u niet bekend bent met deze gegevens kunt u uw IBAN en BIC opvragen door op de onderstaande site uw rekeningnummer in te vullen of door contact op te nemen met uw bank: www.ibanbicservice.nl